Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Libor Bouček se v kuchyni nebojí ničeho: Repertoár mého vaření určují děti. Zvládne svíčkovou i Asii, ale co má rád on sám?
isindy uvařila 4. 7. 2015 10:50 Losos s restovanými žampiony a smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 4. 7. 2015 10:49 Losos s restovanými žampiony a smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 4. 7. 2015 10:49 Losos s restovanými žampiony a smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Tonda z Peče celá země nabídl vítězný recept na crème brûlée a přiznává: Budou mi chybět soutěžní výzvy
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!
Holka u plotny vaří: Jak na šťavnaté řízky z kuřecích prsou? Plněné bylinkovým máslem chutnají božsky