Nejlepší čočková polévka je s klobásou a bramborami: Hustá, sytá a voňavá okamžitě zahřeje a zlepší náladu
Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Institut kompliment uvařil 12. 2. 2010 10:14 Losos v páře s bylinkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 12. 2. 2010 10:14 Losos v páře s bylinkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy