Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš
varilamyskakasicku uvařila 4. 6. 2012 20:36 Lososové steaky se špenátovo-mangoldovými palačinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 6. 2012 20:20 Lososové steaky se špenátovo-mangoldovými palačinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 6. 2012 20:20 Lososové steaky se špenátovo-mangoldovými palačinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc