Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Miquel uvařil 10. 10. 2018 14:15 Mallorský zeleninový koláč - Coca de trampó 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 10. 10. 2018 14:15 Mallorský zeleninový koláč - Coca de trampó 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 27. 3. 2014 17:37 Mallorský zeleninový koláč - Coca de trampó 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 17. 3. 2014 07:30 Mallorský zeleninový koláč - Coca de trampó 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu