Sladké meruňkové knedlíky z Rakouska: Bramborové těsto a křupavá máslová strouhanka jsou dokonalá kombinace
magdalenka uvařil 18. 9. 2015 08:33 Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 18. 9. 2015 08:29 Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 18. 9. 2015 08:29 Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 18. 9. 2015 08:29 Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana