Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
mika59 uvařila 19. 11. 2018 18:53 Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 11. 2018 16:53 Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Ludvík XVI. po čtyřech talířích polévky snědl celého bažanta! A Marie Antoinetta milovala oslí mléko
Sedm tipů, jak nápaditě ozdobit jednohubky pro návštěvu. Použít můžeme ořechy, bylinky a ovoce či ozdobně vykrojený sýr
Hrnkové houskové knedlíky ke svatomartinské huse: Nadýchané knedlíky skvěle chutnají, jsou snadné a rychlé