Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Marie Svarcova uvařila 30. 5. 2021 06:44 Marinované kuřecí s pórkem a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 5. 2021 06:44 Marinované kuřecí s pórkem a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 5. 2021 06:44 Marinované kuřecí s pórkem a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové orgie: Už jste ochutnali francouzské tartiflette, indickou bramborovou placku nebo švédský brambor s lososem?
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli