13 jednohubek, na které stačí jen 3 suroviny a čtvrt hodiny: Základem jsou chleba, rohlík, sýry a ty správné kombinace
Nejlepší veka na chlebíčky: Nadýchaná, pevná, kyprá a hlavně domácí. S mlékem získá jemnou chuť a nádhernou vůni
Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
1974andrea uvařila 9. 9. 2015 17:10 Marinovaný kapr pečený na bramborech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 9. 9. 2015 17:10 Marinovaný kapr pečený na bramborech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
V Chorvatsku se na Štědrý večer se připravuje výborná polévka ze sušené tresky. Příprava je snadná, chuť fantastická
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit