Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
rebeka uvařila 28. 1. 2012 12:54 Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 28. 1. 2012 12:54 Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 28. 1. 2012 12:53 Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky