Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 772 kJ / 2 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,73 g |
Tuky | 130,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Moje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 9 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 16 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 46 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa na víně,
kuřeci maso na víně,
kuřecí prsíčka na víně,
kuřecí prsa na žampionech,
kuřecí na žampionech,
žampion krémový,
kuřecí se žampiony,
žampiony na másle,
kure na zampionech,
kuřecí prsíčka,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí prsa se žampiony,
žampiony na víně,
kuřecí prsa žampiony,
kuřecí žampiony recept,
kuřecí prsíčka na žampion,
na bílém víně,
kuřecí prsíčka žampiony,
kuře na víně a žampionech,
krutí prsíčka na žampionech
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
cibule,
víno bílé suché,
máslo,
pepř drcený,
sůl
Komentáře (44)
Jejich máslová omáčka je stálicí mé kuchyně, k rybě nic lepšího neznám
Často se tu papouškuje, že "recept není dogma"
Chutě jsou zajisté různé, proč ale jemnou chuť tohoto jídla "vylepšovat" česnekem a sojovou omáčkou, he?
***
Vím, je to poněkud OT, leč při čtení "Cibuli nakrájíme na velmi drobno a vhodíme do přepuštěného másla, orestujeme do sklovata." se mi vybavil postup na báječnou máslovou omáčku
https://www.toprecepty.cz/recept/38100-stika-na-ma...
Udelala sem je dnes a recept trosku poupravila (vsichni se oblizovali!!)
Misto prsou sem dala stehna, orestovala je na panvi a pak je na pekacku zalila tou smesi orestovanych hub a cibule s vinem, a nechala zapect.
Mnamka
děkuju všem za hezké komentáře, mám radost, že se vám rcp líbí