Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
hosta uvařila 18. 2. 2014 21:23 Máslová pomazánka se salámem a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 18. 2. 2014 21:23 Máslová pomazánka se salámem a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Pivní čokoládový dort podle Josefa Maršálka je krásně nadýchaný a s krémem ze žervé chutná fantasticky
18 foto Česká jídla propadla v zahraničním hodnocení: Cizincům nechutnají smaženice, sekaná ani krupicová kaše