Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
terysha.mathey uvařila 15. 4. 2010 13:27 Masová dobrota se smetanovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terysha.mathey uvařila 15. 4. 2010 13:27 Masová dobrota se smetanovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terysha.mathey uvařila 15. 4. 2010 13:27 Masová dobrota se smetanovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrnkový drobenkový koláč s povidly je neuvěřitelně vláčný a křehký, nebesky chutná, a přitom je snadný na přípravu