Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
hladovahana uvařila 15. 6. 2016 18:06 Meruňkový jáhlový nákyp (bezlepkový) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Etiketa na talíři v historii: Vidličky se nelíbily církvi, na návštěvy si lidé nosili vlastní nože a lžíce a muži krájeli jídlo dámám
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření