Jak připravit tu nejlepší česnečku: O výrazné vůni a chuti rozhoduje vývar a správný moment přidání česneku
Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Katarinka uvařila 1. 7. 2009 14:56 Meruňkový koláčik s grankom a šľahačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katarinka uvařila 1. 7. 2009 14:56 Meruňkový koláčik s grankom a šľahačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katarinka uvařila 1. 7. 2009 14:56 Meruňkový koláčik s grankom a šľahačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katarinka uvařila 1. 7. 2009 14:55 Meruňkový koláčik s grankom a šľahačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katarinka uvařila 1. 7. 2009 14:55 Meruňkový koláčik s grankom a šľahačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katarinka uvařila 1. 7. 2009 14:55 Meruňkový koláčik s grankom a šľahačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
8 foto Matějská pouť začíná: Zavzpomínejte, jak vypadaly řetízkáče, žužu a střelnice před lety, za dob socialismu