Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
medanek uvařila 29. 11. 2020 19:13 Minutková, marinovaná kotleta s hráškem a bramborová kaše v palačince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 29. 11. 2020 19:13 Minutková, marinovaná kotleta s hráškem a bramborová kaše v palačince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 29. 11. 2020 19:13 Minutková, marinovaná kotleta s hráškem a bramborová kaše v palačince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Pohlreichův souboj restaurací: Ve čtvrtém díle postoupili kamarádi ze školky. Pražský Dock House zaválel nejen steakem a hamburgerem
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem