Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
dzungila uvařila 17. 2. 2015 19:39 Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 17. 2. 2015 19:39 Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 17. 2. 2015 19:39 Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem