Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
varilamyskakasicku uvařila 4. 10. 2013 18:33 Mirabelková roláda s kakaovo - karamelovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 10. 2013 18:33 Mirabelková roláda s kakaovo - karamelovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 10. 2013 18:20 Mirabelková roláda s kakaovo - karamelovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 10. 2013 18:20 Mirabelková roláda s kakaovo - karamelovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 4. 10. 2013 18:20 Mirabelková roláda s kakaovo - karamelovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Retro okénko: Sifon, cibulák a umakart. Takhle vypadaly kuchyně v 80. letech a mnohde „drží“ dodnes
VIDEO: Dubajská čokoláda podle tohoto receptu voní pistáciemi a její přípravu zvládne podle návodu každý
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař