Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trojice slavných šéfkuchařů v pořadu Souboj na talíři
Zdroj: Se souhlasem TV Nova

S pořady o vaření se roztrhl v poslední době pytel. Ty úspěšné se dočkají zpravidla pokračování a kulinární show TV Nova Souboj na talíři není v tomto ohledu výjimkou. Nova chystá druhou řadu se třemi tvářemi kuchařských osobností. Na čem bude postavena?

První řada Souboje na talíři byla postavena na trojici svérázných porotců pořadu MasterChef Česko, konkrétně Radku Kašpárkovi, Janu Punčochářovi a Přemku Forejtovi. Tato oblíbená trojice se v jednotlivých dílech utkávala mezi sebou při přípravě různých jídel v různých koutech České republiky. První řadu jste mohli sledovat na podzim 2021. Diváci si ujít nenechali, a i když nedosáhla takové sledovanosti jako zmíněný MasterChef, vedení TV Nova rozhodlo, že druhá řada bude!

Jeden z nejúspěšnějších pořadů TV Nova

Podle webu mediaguru.cz se pořad umístil na 13. místě v tabulce nejsledovanějších nových pořadů podzimního vysílání 2021. Jelikož pořad neběžel přímo v prime-timu, ale až zhruba po 21:30, jde o krásný výsledek.

Ve druhé řadě, které se na obrazovkách TV Nova dočkáme pravděpodobně letos na podzim, se můžeme opět těšit na stejnou trojici a koncept bude jistě také obdobný.

V první řadě slavní šéfkuchaři cestovali po České republice a navštívili mnoho zajímavých míst. Většinu z nich si vybírali sami a vždy je s nimi spojoval nějaký jejich osobní příběh. Na každém místě jim pak představili nějaké jídlo, které museli dva z nich uvařit tak, aby se co nejvíc podobalo originálu, přičemž do něj vnesli i osobní invence. A na toho, kdo prohrál, čekal nějaký trest. Uvidíme, čím tvůrci překvapí v druhé řadě a čím Souboj na talíři zpestří.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více