Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bibinka uvařila 29. 3. 2012 15:12 Moje kyselice s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Moje kyselice s hlívou ústřičnou Okomentovat
Bibinka uvařila 29. 3. 2012 15:12 Moje kyselice s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Moje kyselice s hlívou ústřičnou Okomentovat
4 foto Retro okénko: Dárkový koš býval velmi oblíbený a stál asi 300 Kčs. Pod celofánem se skrývalo víno, káva, čokoláda i sušenky
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít