Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Luxusní pažitkový žloutkový krém: Tuto jarní polévku si zamilujete, pažitka její chuť úžasně zvýrazní a oživí
Drahos z kamene uvařil 22. 3. 2016 12:29 Mořský vlk a celerové hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 22. 3. 2016 12:29 Mořský vlk a celerové hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 22. 3. 2016 12:29 Mořský vlk a celerové hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat