Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
1974andrea uvařila 2. 3. 2013 14:49 Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 3. 2013 14:49 Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 3. 2013 14:49 Mozzarella s pikantní gremolatou ( podle Nigelly Lawson) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší pomazánka z ředkviček přesně podle vaší chuti: Může být s tvarohem a bylinkami nebo s vejcem, ale i veganská