Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Staročeský kuthan podle Pepy Nemravy: Lahůdka plná masa, cibule a smetany nadchne vůní, chutí i snadnou přípravou
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
magdalenka uvařil 28. 3. 2011 18:55 Mrkev s medvědím česnekem zapékaná 0 0 Zobrazit detail pred zaliatim Okomentovat
magdalenka uvařil 28. 3. 2011 18:50 Mrkev s medvědím česnekem zapékaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 28. 3. 2011 18:50 Mrkev s medvědím česnekem zapékaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 28. 3. 2011 18:50 Mrkev s medvědím česnekem zapékaná 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ovar jako ze zabijačky: Snadno jej uvaříte i doma v paneláku. Výbornou chuť zajistí správné koření, skvělou přílohou je vejmrda
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli