Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
annnabellla uvařila 15. 4. 2015 07:59 Mrkvičková od Macka 0 0 Zobrazit detail krátký foto návod Okomentovat
annnabellla uvařila 15. 4. 2015 07:59 Mrkvičková od Macka 0 0 Zobrazit detail krátká foto návod Okomentovat
annnabellla uvařila 15. 4. 2015 07:59 Mrkvičková od Macka 0 0 Zobrazit detail krátký foto návod Okomentovat
9 foto Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí