Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
danielle72 uvařila 19. 7. 2013 19:21 Mungoráčky - "bramboráčky" z fazolek mungo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 19. 7. 2013 19:18 Mungoráčky - "bramboráčky" z fazolek mungo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 19. 7. 2013 19:18 Mungoráčky - "bramboráčky" z fazolek mungo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 19. 7. 2013 19:18 Mungoráčky - "bramboráčky" z fazolek mungo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ředkvičkový salát s majonézou báječně chutná a je tak jednoduchý, že ho levou zadní zvládne i naprostý začátečník
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!