Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Danca uvařila 6. 10. 2013 16:02 Muškátová dýně s máslovo-ořechovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 6. 10. 2013 16:02 Muškátová dýně s máslovo-ořechovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Bonbony Letní a Zimní směs stály 11,30 Kčs a patřívaly k těm luxusnějším, často se mlsaly v autě
5 foto Vlasta Burian si domů „ukradl“ slavného kuchaře: Ten králi komiků vařil třeba kuře s jablky, volským okem a mandlemi