Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
JanaDorazinova uvařila 22. 3. 2014 11:10 Nákyp chudých rytířů - lepší žemlovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 9. 3. 2011 15:44 Nákyp chudých rytířů - lepší žemlovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
26 foto Když láska prochází Mírákem: Antonín si v Praze bral Ludmilu, rozdávaly se koláčky a víno teklo proudem
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním