Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Hanule uvařila 15. 10. 2009 13:37 Nepečený dort z jablek a hrušek 0 0 Zobrazit detail ,,Rozkvetlý" nepečený dort Okomentovat
Hanule uvařila 15. 10. 2009 13:37 Nepečený dort z jablek a hrušek 0 0 Zobrazit detail Lehký dortík z podzimního ovoce Okomentovat
Soukenický řízek podle normy ČSN: Základem úspěchu je pěkně prorostlý bůček, skvělou vláčnost zajistí i mléko