Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
petram uvařila 18. 6. 2015 06:00 Nepečený jáhlový makovec bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 18. 6. 2015 06:00 Nepečený jáhlový makovec bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Václav Noid Bárta: Po večírcích mi bývalo špatně, teď mám díky správnému jídlu energie na rozdávání. Smažák si ale stejně dám s chutí
Vánoční rekordy: Největší štědrovečerní večeře vážila téměř deset kilo. Restaurace ji za určitých podmínek nabízela zadarmo