Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Marie Svarcova uvařila 1. 9. 2024 05:50 Nudle udon s ústřicovou omáčkou a krůtím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 1. 9. 2024 05:50 Nudle udon s ústřicovou omáčkou a krůtím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
28 foto Samosběr jahod 2023: Vyrazili jsme do Vraňan a máme užitečné tipy, kdy se tam vyplatí zajet a co si připravit předem