Jak správně sklízet a sušit vlašské ořechy při deštivém počasí? Stačí dodržet jednoduchý postup a ořechy vydrží do příští sklizně
Dokonalé houbové škvarky podle slavného šéfkuchaře: Voní česnekem a kmínem a chutnají naprosto fantasticky
Vaclav Fronek uvařil 13. 12. 2009 07:31 Obi pajšl 0 0 Zobrazit detail OBI PAJŠL (vesnický pajšl) Okomentovat
Nepečená vánoční roládka je krásně vláčná, má kokosovou peřinku, voní silnou kávou a nejdůležitější je správně vyválet těsto
Pivní bramboráky: Stačí přidat do těsta jen trochu piva a bramboráky jsou krásně křupavé a nádherně nadýchané
Ředkvičkové listy končí v koši neprávem. Jsou skvělé pro obohacení polévek a vyrobíme z nich i tohle skvělé pesto