Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Frantiska uvařila 25. 4. 2018 16:56 Okurkový salát s medvědím česnekem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 22. 4. 2018 16:21 Okurkový salát s medvědím česnekem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka