Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Paprika uvařila 9. 6. 2012 06:08 Omeleta s krevetami a špenátem na česneku 0 0 Zobrazit detail špenátovo - krevetová náplň Okomentovat
Paprika uvařila 9. 6. 2012 06:08 Omeleta s krevetami a špenátem na česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
Mnichovský vepřový řízek je pikantní díky křenu a hořčici. S bramborovým salátem chutná skvěle nejen na Oktoberfestu