Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
petram uvařila 25. 5. 2014 08:58 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 5. 2014 08:57 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 5. 2014 08:56 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 5. 2014 08:55 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z pečených paprik báječně chutná, je snadná na přípravu a kromě paprik potřebujete jen pár ingrediencí
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil recept na houbovou omáčku s jemným karlovarským knedlíkem