Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
petram uvařila 25. 5. 2014 08:58 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 5. 2014 08:57 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 5. 2014 08:56 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 5. 2014 08:55 Opékané strouhané brambory - bezmléčná varianta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky