Segedínský salát podle ČSN: Kombinace zelí, salámu a mleté papriky nadchne nejen milovníky maďarské kuchyně
Vynikající rychlokvašené zelí máte hotové během dvou dnů: Skvěle chutná, křupe a přitom na něj nemusíte čekat
Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
veganotic uvařila 16. 9. 2015 20:57 Ořechová granola s jogurtem z hedvábného tofu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 16. 9. 2015 20:57 Ořechová granola s jogurtem z hedvábného tofu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 16. 9. 2015 20:57 Ořechová granola s jogurtem z hedvábného tofu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování