Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Marie Svarcova uvařila 30. 7. 2025 08:00 Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 7. 2025 08:00 Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili