Retro okénko: Co se svačilo za socialismu? Mléko s rohlíkem ve škole, od maminky chleba s paštikou v ubrousku a jablko
Voňavá polévka s drožďovými noky: Tradiční zavářka je rychlá a levná, ozvláštní ji bylinky a roztomilý tvar
Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Zuzana Hudakova uvařila 30. 5. 2010 10:41 Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzana Hudakova uvařila 30. 5. 2010 10:40 Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzana Hudakova uvařila 30. 5. 2010 10:38 Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzana Hudakova uvařila 30. 5. 2010 10:38 Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzana Hudakova uvařila 30. 5. 2010 10:38 Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak grilovat hermelín? Aromatickou chuť i vůni zvýrazní marináda, kolečka cibule nebo plátky slaniny. Důležité je sýr dobře zabalit
K Dušičkám patří sladké nadýchané „dušičky“ nebo křehké probuzené duše: Dokonale jemné pečivo báječně chutná s povidly
Nejlepší rybízové dezerty v retro stylu: Kynutý koláč, sněhovou pěnu nebo sladký rosol si zamilujete!