Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2013 18:14 Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2013 18:14 Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2013 18:14 Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na houbové rizoto podle Jamie Olivera? Když zvolíme správnou rýži a vše dochutíme citronem a parmazánem, bude jídlo dokonalé
9 foto Vyzkoušeli jsme, jak vaří pražské menzy: Vysokoškoláci mají slušný výběr. Nechybí klasiky jako smažený sýr nebo fish & chips