Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2013 18:14 Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2013 18:14 Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2013 18:14 Ovesné tyčky ze špaldové mouky a třtinového cukru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky