Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
medanek uvařila 24. 4. 2018 19:08 Pak choi s kuřecím masem a těstoviny fusilloni giganti 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 24. 4. 2018 19:08 Pak choi s kuřecím masem a těstoviny fusilloni giganti 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 24. 4. 2018 19:08 Pak choi s kuřecím masem a těstoviny fusilloni giganti 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná
Těstovinový salát à la Big Mac: Recept podle Viki z MasterChef Česko vás dostane skvělou chutí, po klasice ani nevzdechnete