Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
k.radulka uvařila 9. 4. 2011 10:25 Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 9. 4. 2011 10:25 Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 9. 4. 2011 10:25 Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením