Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
k.radulka uvařila 9. 4. 2011 10:25 Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 9. 4. 2011 10:25 Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 9. 4. 2011 10:25 Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MasterChef Česko 2022: Jak na "ligové" bramboráky podle Petry z týmu růžových? Jedna netradiční surovina jim dá šmrnc!
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Vepřový plátek v zelenině a polotovaru z papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 50 min