Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Olina-preclik uvařila 20. 11. 2008 20:58 Paprikové brambory se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Semy.cz uvařila 20. 11. 2008 09:56 Paprikové brambory se smetanou 0 0 Zobrazit detail Paprikové brambory se smetanou Okomentovat
Semy.cz uvařila 20. 11. 2008 09:55 Paprikové brambory se smetanou 0 0 Zobrazit detail Paprikové brambory se smetanou Okomentovat
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu