Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Olina-preclik uvařila 20. 11. 2008 20:58 Paprikové brambory se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Semy.cz uvařila 20. 11. 2008 09:56 Paprikové brambory se smetanou 0 0 Zobrazit detail Paprikové brambory se smetanou Okomentovat
Semy.cz uvařila 20. 11. 2008 09:55 Paprikové brambory se smetanou 0 0 Zobrazit detail Paprikové brambory se smetanou Okomentovat
Zdravé tuky ve stravě dětí: Dodají energii, udržují tělesnou teplotu a zajišťují vstřebávání vitamínů
Sýrová smaženka: Sytější a křupavější verze klasické smaženky s hořčicí a cibulí poslouží jako vydatná svačina, je hotová za chvíli