Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Anna Kocikova uvařila 10. 8. 2022 13:53 Papriky s kuřecím mletým masem z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 8. 2022 13:53 Papriky s kuřecím mletým masem z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Císař František Josef I. svačil párky s hořčicí, v poledne si dopřával šampaňské a miloval císařský trhanec