Lahodné pařížské kostky: Zákusek jako z cukrárny připravíte snadno a rychle, pařížskou šlehačku uvařte den předem
Květákový mozeček podle Jaroslava Sapíka: Květák uvařte v oslazené vodě a vejce vmíchávejte postupně, radí šéfkuchař
Nejjednodušší jablečný dezert upečete raz dva z pár běžných surovin: Sypaný koláč je vláčný, voňavý a krásně křupe
janatka uvařila 29. 11. 2019 13:30 Pardubické perníčky měkoučké, plněné povidly 0 0 Zobrazit detail těsto Okomentovat
janatka uvařila 29. 11. 2019 13:30 Pardubické perníčky měkoučké, plněné povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janatka uvařila 29. 11. 2019 13:30 Pardubické perníčky měkoučké, plněné povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janatka uvařila 29. 11. 2019 13:30 Pardubické perníčky měkoučké, plněné povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janatka uvařila 29. 11. 2019 13:30 Pardubické perníčky měkoučké, plněné povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Itálie na talíři: Aby lasagne chutnaly fantasticky, je důležité připravit perfektní boloňskou omáčku a správně zacházet s těstovinami