Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Verinecka uvařila 8. 1. 2012 08:19 Pečené brambory s vlastním ochuceným máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Verinecka uvařila 6. 4. 2011 17:21 Pečené brambory s vlastním ochuceným máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Verinecka uvařila 6. 4. 2011 17:21 Pečené brambory s vlastním ochuceným máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem
Tvarohové koblížky: Neodolatelně vláčná a slaďoučká masopustní dobrota je tak jednoduchá, že ji hravě zvládne začátečník