Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
iunka uvařila 19. 4. 2015 10:36 Pečené filé s přílohou z amarantu, kuskusu, zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
9 foto Jak na netradiční „plátkový smažák“ z horkovzdušné fritézy: Snadno se dělá a se šunkou chutná fantasticky
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení