Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
BlanikM uvařila 13. 11. 2019 10:52 Pečený králík s hořčicí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BlanikM uvařila 13. 11. 2019 10:52 Pečený králík s hořčicí a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Jak správně uvařit brambory na salát: Důležitá je velikost brambor i hrnce a správný čas vaření, pak je výsledek skvělý