Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
digiart uvařil 9. 2. 2019 21:47 Pečený pstruh s mandlemi a restovanou brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 9. 2. 2019 19:37 Pečený pstruh s mandlemi a restovanou brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 9. 2. 2019 19:37 Pečený pstruh s mandlemi a restovanou brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat