Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Eliza uvařila 12. 5. 2011 12:26 Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 5. 2011 12:26 Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 5. 2011 12:26 Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejsnazší houbovou polévku se zeleninou: Voní lesem a kmínem a přípravu zvládne i kuchař amatér