Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Tom Brabenec uvařil 10. 5. 2010 14:03 Penne ai Funghi (penne na houbách) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Brabenec uvařil 10. 5. 2010 14:03 Penne ai Funghi (penne na houbách) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Brabenec uvařil 10. 5. 2010 14:03 Penne ai Funghi (penne na houbách) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Levandulový sirup: Na voňavý a lahodný nápoj jsou potřeba jen tři ingredience a budeme mít léto ve sklenici
Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko