Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Angel 666 uvařila 10. 4. 2016 17:45 Penne zapečené s cuketou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 10. 4. 2016 17:45 Penne zapečené s cuketou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Holka u plotny radí: Jak na jahodový cheesecake bez pečení? Důležité je dodržet poměr surovin, pak je výsledek skvělý!