Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
mojetara uvařil 23. 8. 2016 08:52 Peprné krevety objímané špagetami 0 0 Zobrazit detail Peprné krevety objímané špagetami Okomentovat
Nejen na italských sjezdovkách frčí horký Aperol: Zimní variantu populárního letního nápoje připravíme snadno i doma
Podzimní dýňová bábovka: Varianta bez vejce pro vegany je nádherně nadýchaná a překvapí neuvěřitelnou vláčností